lördag 1 maj 2010

Tävla och vinn!


Butiken är stängd 9-17 maj, men under tiden kan du fördjupa dig i NiddyNoddys tävling. Du kan vinna en fantastik ullfilt från Lycka Form, ett vackert smycke eller en Spork.

NYTT: Sedan tävlingen startade har det varit inbrott i butiken. Då behövs något positivt, så det tidigare förbehållet att ett visst antal ska delta för att filten ska vara första pris är borttaget. Tänk positiva tankar du med och ge dina kompisar en chans att delta på egen hand. Det kan du till exempel göra via Facebook (se vänsterspalten) eller skriva ut/skicka Tävlingsinformation som pdf
Svara på dessa frågor:
  1. Vad har inspirerat Mia Svalänge till mönstren på Lycka Forms filtar?
  2. När stänger butiken på torsdagar?
  3. Glaslyktan på bilden är ca 14,5 cm hög och 9 cm i diameter. Den är nästan full med vita knappar. Hur många?

Skicka svar till vinna@niddynoddy.se och skriv antalet knappar som rubrik. De tio som har svarat rätt på fråga 1 och 2 och är närmast rätt antal knappar vinner. Svaren på fråga 1 och 2 finns här i bloggen och på på Facebook: NiddyNoddy i Midsommarkransen Tävlingen pågår till 17 maj 2010. De rätta svaren annonseras 18 maj och vinnarna blir kontaktade så snart det går.

Priser

  1. En svensktillverkad ullfilt från Lycka Form. Rött mönster. 75 x 100 cm. Värde 1550 kr
  2. Valfritt smycke av porslin från Skärvor ger lycka. Värde 180 – 300 kronor
  3. nr 3-10) En Spork – sked, kniv och gaffel för höger eller vänsterhänt. Värde 20 kr.

2 kommentarer:

  1. Hur går det med tävlingen? Får du in några bidrag?

    SvaraRadera
  2. Ja! Tack för hjälpen. Det kanske kan bli en filt till förstapristagaren. Men jag önskar mig fler deltagare som jag känner och flera från butikens närmaste omgivning.

    SvaraRadera